Podłączenie gniazda ele. jednofazowego.
- BIK
- Wylogowany
- Wiceprezes SSRW
-
2019/09/30 19:57 - 2019/09/30 19:59 #31
przez BIK
BIK
Replied by BIK on topic Podłączenie gniazda ele. jednofazowego.
WITAM W Polsce spotykamy się z produktami małych firm , które niestety produkują to co produkują , dlatego Romek wie co mówi , ale Seba , robi we Francji , stąd wynikają różnice , bo tam i w Niemczech te gniazdka są sprzedawane jako moduły , każdy oddzielnie i kombinacje są dowolne , w gnizada podwójne możemy montować klawisze , złącza usb, internetowe,telefoniczne czy głośnikowe i jakie kto chce i dodatkowo obracać nimi , jak nam pasuje , my spotykamy się z tym, jeśli klient zamówi /kupi jakieś markowe gniazda legranda , mertena czy podobnej firmy , stąd wynikają różnice zdań , ( sam montowałem gniazdo w kuchni wysuwane z blatu i musiałem je składać i rozkładać ze trzy razy zanim było ok ) , a z dziwolongów ,to zainteresujcie się systemem instalacji w Holandii , tam dopiero można dostać pierdolca BIK
BIK
Ostatnia2019/09/30 19:59 edycja: BIK od.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Seba Powsinoga
- Wylogowany
- Moderator
-
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 424
2019/10/01 10:52 #32
przez Seba Powsinoga
Seba
Replied by Seba Powsinoga on topic Podłączenie gniazda ele. jednofazowego.
Jacku ja wiem o co Romkowi chodzi 
Co do dalszej części to najczęściej wybieram Legrand serię mosaic. Tak jak piszesz ,kombinacje są dowolne. Szybko, prosto i przyjemnie. Można pojedyńcze moduły wsadzić tak jak pasuje ale w przypadku gniazd trzeba sobie samemu zmostkować albo kupić już łączone ,podwójne, potrójne albo poczwórne. Do tego puszki od pojedyńczych do poczwórnych
Co do dalszej części to najczęściej wybieram Legrand serię mosaic. Tak jak piszesz ,kombinacje są dowolne. Szybko, prosto i przyjemnie. Można pojedyńcze moduły wsadzić tak jak pasuje ale w przypadku gniazd trzeba sobie samemu zmostkować albo kupić już łączone ,podwójne, potrójne albo poczwórne. Do tego puszki od pojedyńczych do poczwórnych
Seba
Moderatorzy: Rafał Wiczyński, peronik, wielki jacek kołacz, Seba Powsinoga, janusz3063, Radosław