Zapraszamy wszystkich do korzystania ze szkoleń organizowanych przez nasze Stowarzyszenie, naszych partnerów oraz innych firm i organizacji. Kategoria Szkolenia jest dostępna dla wszystkich, także gości z zewnątrz nie będącymi członkami Stowarzyszenia. Goście mogą również zamieszczać informacje o szkoleniach, którymi chcą podzielić się z naszymi członkami.
UWAGA - pierwszeństwo do udziału w szkoleniu publikowanym przez Stowarzyszenie mają jego członkowie opłacający składkę.
UWAGA - w poście nie tworzymy listy z zapisami. Zapisy są możliwe tylko w kalendarzu wydarzeń. Jeżeli autor postu ze szkoleniem nie utworzył wydarzenia w kalendarzu należy poczekać aż administracja je utworzy.
SZKOLENIE WIN 3 WARSTWOWY -ZINTEGROWANY SYSTEM NA BAZIE FOLII PŁYNNYCH TYTAN
- peronik
- Wylogowany
- Skarbnik SSRW
-
- Kto powiedział że nie dam rady
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- GZPOL
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Jeżeli tylko uda mi się z nim skontaktować jutro to dam znać . Dzisiaj napisałem do niego e-meill ponieważ telefonów nie odbiera , bo dzwonią do niego z całej POLSKI i musiałby siedzieć tylko na telefonie - a gdzie szkolenia????peronik napisał: Grzegorz, zadzwoń jeszcze do organizatora i zapytaj jak on to widzi w związku z wprowadzonymi restrykcjami od soboty? Bo wątpię aby to się udało.
W obostrzeniach nie ma zakazu przemieszczania się , a miejsce w hotelu jest możliwe ponieważ jest to rodzinny biznes i ich ograniczenia nie dotyczą - tak mi mówił właściciel hotelu.
POZDRAWIAM
- GZPOL
- Świeżak
-
A oto treść od szkoleniowca:
Na dzień dzisiejszy zespół WINS jest wyłączony z szkoleń z powodu zakażenia COVID-19. Sytuacja jest poważna , bo przebieg choroby osób z projektu WINS przebiega ciężko wraz z moją osobą.
Więcej informacji będę dopiero mógł przekazać po wytycznych z centrali firmy z poważaniem J.T.
- peronik
- Wylogowany
- Skarbnik SSRW
-
- GZPOL
- Świeżak
-
Następny termin uzgodniłem na 07-05-2021 godz 9,00 w TOMASZOWIE MAZ. , ale czy to będzie hotel KRUK tego jeszcze nie wiem . Podam w innym czasie . Teraz prośba do PIOTRKA o utworzenie nowej listy lub linku który przekieruje nas do zapisywania . Chętnym zapraszam do zapisywania się.
- peronik
- Wylogowany
- Skarbnik SSRW
-
- peronik
- Wylogowany
- Skarbnik SSRW
-
- Zbyszek Pankowski
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Mistrz glazurnik, Toruń 608 386 506
Zwykły użytkownik
- GZPOL
- Świeżak
-
ZBYSZKU przykro mi ale bez kagańca ani ruszCzy na to szkolenie wpuszczą bez kagańca
- Zbyszek Pankowski
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Mistrz glazurnik, Toruń 608 386 506
ZBYSZKU przykro mi ale bez kagańca ani ruszCzy na to szkolenie wpuszczą bez kagańca
Trudno, poczekam aż świat zmądrzeje
Zwykły użytkownik
- GZPOL
- Świeżak
-
- Andrzej Kryszkiewicz
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Jeżeli nie ma chętnych i uważacie , że szkolenie jest zbyteczne lub inne powody , aby się nie odbyło to szkolenie - proszę piszcie
Brak czasu
- GZPOL
- Świeżak
-
W razie jakichkolwiek pytań dzwońcie 506 437 855
- BIK
- Wylogowany
- Ekspert
-
Przeanalizowałem sam sposób oraz retorykę prowadzenia w ogóle szkoleń dla Nas przydatnych , muszą zawierać sporą część praktyczną i być oparte o wiadomości z zakresu fizyki budowli , tego nam brakuje , bo nie wszyscy koledzy z tym się spotkali i zapoznali , a jest to podstawa zrozumienia co , jak i dlaczego , uchroni to nas od popełniania błędów wykonawczych i podnosi znacznie poziom naszej fachowej wiedzy - takie mam spostrzeżenia , również na podstawie szkoleń prowadzonych przez np Maćka Rokiela , zawierające właśnie elementy fizyki budowli na tarasach i balkonach - tak myślę . BIK
BIK
- mieczysław
- Wylogowany
- Prezes Regionu Łódzkiego
-
- Otrzymane podziękowania: 35
Z punktu wykonawcy było bardzo pouczające i pokazało że popełniamy błędy
w fazie początkowej bo już na etapie montażu okien.Jestem pewien że nie tylko.
Szkolenie pokazało że wiedza to podstawa i szkoda że tak mało osób przykłada się do
nauki i nie jeździ na szkolenia.Grześ ma rację że po co organizować szkolenia jak jest takie małe zainteresowanie,tym bardziej ze strony członków stowarzyszenia .
Ale niech będzie szkoda tym co nie byli bo z pewnością popełniają błędy i będą je popełniać w przyszłości a my już będziemy ich unikać,bo wiemy jak to się stosuje i na co zwrócić uwagę.
Jeszcze raz dziękuję Grzesiowi i pozdrawiam Kolegów