Zapraszamy wszystkich do korzystania ze szkoleń organizowanych przez nasze Stowarzyszenie, naszych partnerów oraz innych firm i organizacji. Kategoria Szkolenia jest dostępna dla wszystkich, także gości z zewnątrz nie będącymi członkami Stowarzyszenia. Goście mogą również zamieszczać informacje o szkoleniach, którymi chcą podzielić się z naszymi członkami.
UWAGA - pierwszeństwo do udziału w szkoleniu publikowanym przez Stowarzyszenie mają jego członkowie opłacający składkę.
UWAGA - w poście nie tworzymy listy z zapisami. Zapisy są możliwe tylko w kalendarzu wydarzeń. Jeżeli autor postu ze szkoleniem nie utworzył wydarzenia w kalendarzu należy poczekać aż administracja je utworzy.
Szkolenie i egzamin na MISTRZA i CZELADNIKA - GRATIS
- marcin_kamka
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Zbyszku pozdrowienia
olikama
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- daniel_żugaj
- Wylogowany
- Świeżak
-
tyle że kurcze doczekać się nie można ale tak jak piszesz Marcin pojadę , zobaczę , przeżyję ! :lol: no to na tyle !A jak ktoś jedzie z pomorskiego to spyknijmy się i pojedźmy razem !!!
- Cezary Kitliński
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
A ja nieskromnie bo tak trza i już!
Miałem możliwość/przyjemność brać udział w czterodniowym maratonie szkoleniowym Mapei mistrz/czeladnik pod dowództwem Zbyszka.Tak właśnie "maraton" to dobre określenie bo wiadomości za równo teoretycznych jak i praktycznych solidna dawka.Po szkoleniu wieczorami w doborowym składzie przy solidnym stole trwają luźne rozmowy głównie o tym co za dnia człek usłyszał...A co ja tu będę wam opowiadał jak było-Macie namiary na koordynatorki projektu (bardzo sympatyczne Iwonka i Marzenka) to kompletujcie stosowne dokumenty i korzystajcie z możliwości podniesienia swoich kwalifikacji.Zbyszek nie robi nic na pół gwizdka,poziom i całe zaplecze w/w "maratonu" kategoria sama w sobie...
Na termin 28-29 luty,01-02 marzec zapisałem swoich asów współpracowników, syna i kilku solidnych.Sam też nie widzę innej opcji jak tam być z nimi i przeżyć to jeszcze raz:)
..."SZKOLIĆ SIĘ TRZA I JUŻ"...
- shrek74
- Wylogowany
- Członek Założyciel
-
- Życie jest piękne i zbyt krótkie żeby się zamartwi
- Otrzymane podziękowania: 1
Apropo:
Przygotowałem małą galerię ze szkolenia i egzaminu dla zainteresowanych,można popatrzeć.
www.fotosik.pl/u/tomala32/album/1078402
Proponuje włączyć pokaz slajdów.
No no aż miło popatrzeć na taką galerię.
Widzę że obsada też nie była byle jaka.
Więcej wiedzy więcej autorytetu i szacunku.
- janusz3063
- Wylogowany
- Członek Założyciel
-
- Otrzymane podziękowania: 132
- janusz3063
- Wylogowany
- Członek Założyciel
-
- Otrzymane podziękowania: 132
Admin
- Marcin Szydło
- Wylogowany
- Świeżak
-
Cieszę się że już za kilka dni razem z całym składem będę mógł poznawać kolejne zagadnienia naszego fachu....
Po powrocie napiszę tu kilka słów posumowania
- Tomala
- Wylogowany
- Członek Założyciel
-
- tel.513754967
tomala
- Cezary Kitliński
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Marcin Najdora
- Wylogowany
- Ekspert
-
Sam nie wiem bo tyle wiedzy, emocji, dobrej zabawy a także pozytywnego stresu w tak krótkim czasie to jeszcze w swoim życiu nie przyswoiłem i nie przeżyłem. Było baardzo intensywnie :lol:
Zbyszku - wielki ukłon w Twoją stronę. Masz niesamowitą wiedzę i dzięki, że chciałeś się z nami nią podzielić. A sposób w jaki prowadzisz wykłady to po prostu mistrzostwo świata. Człowiek słucha, słucha przez 10 godzin dziennie i ciągle mało!!! Pełen profesjonalizm!!!
Firma Mapei dała nam możliwość sprawdzenia naszej wiedzy, podniesienia kwalifikacji i co najważniejsze udostępniła nam swoich najlepszych fachowców, doświadczenie, materiały oraz poligon a także poświęciła swój czas. I to za darmo. Kto się choć trochę wahał czy warto - to niech się nie zastanawia ani chwili dłużej. TAK - WARTO!!
Na dziś to tyle, później skrobnę jeszcze parę słów ale teraz muszę naprawdę porządnie wypocząć bo zajechałem do domu o 5rano... ALE WARTO BYŁO!! :lol:
Volenti nihil difficile
- sławomir przygodzki
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 20
- daniel_żugaj
- Wylogowany
- Świeżak
-
Oprawa i otoczka całej integracji wraz z szkoleniami " dokształcaniem " to nie jakaś tam popierdółka czy też statystyka ja co nie którzy się na ten temat wypowiadają ! Ja na produktach MAPEI pracuję już wiele lat i jak ktoś mam jakieś ale jestem w stanie to udowodnić !! Ale to nie kaman o to !
W kliku słowach najprościej napisać można tak : ZBYSZKU , BARTKU , MARCINIE ,MARZENO , IWONO !!!! Bardzo ale to bardzo wielkie dziękuję i wielki ukłonik dla was jak i dla waszych pomocników bo bez waszego WIELKIEGO wkładu i zaangażowania w ten projekt nie było by dziś tego co jest !!! A co jest ??? Przede wszystkim KWALIFIKACJE podkreślające naszą wiedzę i umiejętności zawodowe , WIELE więcej wiedzy i teorii Jaką w te nasze szare komóreczki wręcz " wbili " nasi trenerzy ZBYSZEK KOZERA i koledzy BARTEK JARONI , MARCIN MAJ .Dziękować można by było bez końca ! Teraz jeszcze kilka słów w inną stronę Jadąc tam na strefę ekonomiczną do Gliwic jechali ze mną koledzy MARCIN i ŁUKASZ i co ?? dzięki piękne za towarzycho MARCINA.
I MRCINOWI wielkie dzięki za to iż miałem przyjemność po przez niego poznać "szalonego" a jak w porządku kolegę Łukasza . EJ NIE MA CO SIĘ ROZCZULAĆ !!! JESZCZE RAZ !!! DLA EKIPY MAPEI WIEELKKIEE !!!!! ALE TO WIELKIE DZIĘKI A DLA KOLEGÓW Z AUTA I Z POKOJU ????
:lol: :lol: DZIĘKI
MIŁO BYŁO !!!
POLECAM !!!! NAPRAWDĘ WARTO !!!!
- Marcin Najdora
- Wylogowany
- Ekspert
-
Volenti nihil difficile
- Zbyszek7591
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
, Daniel - "wyciąłeś i dociąłeś" a później wyszlifowałeś....jak jubiler...ile to miało karatów?? Sławek - ..."nie przejdziemy do historii.." ale poczynania takie, jak Twoje i syna - zapewnią naszej branży fachową przyszłość..Gratuluję Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- daniel_żugaj
- Wylogowany
- Świeżak
-
Witam nowych MISTRZÓW i CZELADNIKÓW. Miło było Was gościć. Dziękuję, w imieniu firmy, za przyjazd, zaangażowanie i Wasze wpisy. Marcin - tak jak Ci mówiłem - w pracy jesteś dokładny, spokojny i opanowany,..no ale jak się ma takie wsparcie w życiu prywatnym
, Daniel - "wyciąłeś i dociąłeś" a później wyszlifowałeś....jak jubiler...ile to miało karatów?? Sławek - ..."nie przejdziemy do historii.." ale poczynania takie, jak Twoje i syna - zapewnią naszej branży fachową przyszłość..Gratuluję
Zbyszku nie wiem jakie jest przelicznik zaangażowania , cierpliwości i opanowania wykonywanego zawodu na karaty ??? Ale na pewno wiem iż tę prace jubilerską sprzedałem Izbie Rzemieślniczej w Gliwicach po przez między innymi twoją osobę jak i firmę Mapei . A co więcej cena jaką otrzymałem za tą " jubilerską " produkcję jest dla mnie tak wieka że nie da się jej opisać !!! :lol: Jeszcze raz dziękuję !!!